Vejen Gardens Oldboys Orkester

Vejen Gardens Oldboys Orkester startede i 2008. Der var efterhånden en del voksne tidligere medlemmer af Vejen Garden, som fortsat havde lyst til at spille sammen, De savnede en del af det liv, som Vejen Garden havde givet dem i deres drenge- og teenageår. De havde rigtig mange oplevelser og erindringer, som de fortsat havde stor lyst til at dele med hinanden. Som sagt, så gjort. Oldboys Orkesteret blev oprettet.

I dag er orkesteret er ikke kun for tidligere medlemmer af Vejen Garden, men for alle, der har lyst til at spille sammen. Selvfølgelig bliver der talt om de gamle dage, men der er altid plads til nye ansigter. Vi har et fællesskab i musikken og elsker at hygge os sammen.

Orkestret dirigeres af Tommy Hagenau fra Esbjerg, der er tidligere regimentsmusiker ved Slesvigske Fodregiments Musikkorps.

Orkestret har medlemmer fra næsten hele Danmark; pt kommer der musikere fra Sjælland, Midtjylland og Sønderjylland.

Orkestrets repertoire er bredt. Lige fra klassiske marchmusik af H.C. Lumbye til moderne hits af Michael Jackson. Vi spiller til Kræftens Bekæmpelsen "Stafet for livet" og giver årlig en julekoncert på Knudepunktet i vejen.

Du er velkommen til at møde op til en af orkesterets øvedage, som normalt er den første lørdag i hver måned fra kl. 09.30 til kl. 14.00. Det foregår i Vejen Gardens lokaler, der ligge på Realskolen, Jyllandsgade 2, 6600 Vejen.

Orkesterets formand:

Jesper Kiholm
Rylen 4, 6270 Tønder

Tlf.: 20487375
Email: fam.kiholm@mail.tele.dk