LOPPEGÅRDEN

Efter en lang årrække med afholdelse af altid vellykkede loppemarkeder i lånte lokaler, kastede Støtteforeningen sig ud som ”forretningsdrivende”.
De rette lokaler og tilfredsstillende betingelser betød at Støtteforeningen i sommeren 2015 blev lejere af lokaler på Hovedgaden i Gesten.
I september 2015 var vi klar til indvielsen og åbning af det nye lokale.
Siden har Loppegården haft åben den første søndag i måneden, og lokalerne har lige så stille fundet sin form.

Har du lyst til at hjælpe til med opgaver på Loppegården, er du meget velkommen til at kontakte én fra Støtteforeningen.

Loppegården har sin egen Facebook gruppe Vejen Garden´s Loppegård.

 

Vejen Gardens Støtteforening takker alle besøgende, som den 3. september var med til at markere Loppengårdens 2 års fødselsdag. Støtteforeningen havde i dagens anledning en stor tombola med mange flotte gevinster. Dette er kun muligt takket været støtte og stor opbakning fra erhvervsdrivende i og omkring Vejen kommune, samt gaver fra garderne og deres netværk.

Der var også i år mulighed for at købe lodder til to selvstændige trækninger. Blå lodder til et værktøjslot - vinderen blev blå lod nr. 02. Gule lodder til en kurv fra Thorkilds Vinhandel - vinderen blev gult lod nr. 44. De heldige vinder er fundet, og vinderne har modtaget deres gevinster.

Åbningstider

Vi har lopper, hjemmestrik, tombola ved særlige lejligheder og minicafe. Kom og besøg os, gør en god handel, mød en garder. Vi holder åbent følgende dage kl. 9.00-15.00 på Hovedgaden 67, 6621 Gesten

  • Søndag 7. januar 2018
  • Søndag 4. februar 2018
  • Søndag 4. marts 2018
  • Søndag 8. april 2018
  • Søndag 6. maj 2018
  • Søndag 3. juni 2018

Vi modtager loPper

Har du lopper, så vil Vejen Gardens Støtteforening meget gerne modtage disse. Du kan efter aftale aflevere lopper på Hovedgaden 67, 6621 Gesten.

Kontakt: Afhenter-Teamet
Mobil: 7175 9398
Telefontid: Mandag-Fredag 17-20